Håndværkeriet er et kreativt tilbud til alle i Haderslev. I vores venlige og veludstyrede værksteder kan du udfolde dig kreativt, lære nyt og dyrke din passion sammen med andre, der brænder for det samme som dig.

Du kan nørde med keramik, forsøge dig med glaskunst, sy tøj og tasker eller kaste dig ud i kreative DIY-projekter. Vores faciliteter giver mange muligheder.

Håndværkeriet er for alle – både familier, singler, små grupper, helt unge og gamle – og i vores åbningstid er der altid ansatte tilstede, som kan fortælle om husets muligheder og hjælpe dig i gang.

Dyrk din passion.

Keramikken

Lav ler. Her er drejeskiver og keramikovn som du kan bruge, efter du har taget introkurset.

Du køber ler hos os i Keramikken. Det koster 30 eller 50 kr pr kilo. Glasur og brænding koster ikke noget.

Systuen

Symaskiner, klippebord og overlockere. I Systuen kan du sy i stof og læder. Du kan lade dig inspirere og dele dine ideer med de andre i stuen.

Du medbringer selv stof til dit projekt. Vi har sytråd og sakse du kan bruge.

Glasværket

I Glasværket kan du lave skåle, fade eller dekorationer i koldglas. Vi har et stort udvalg af Bulls Eye glas. Du kan bruge værkstedet, efter du har været på introkursus.

Du køber glas hos os i Glasværket.

Garagen

Hammer og søm. Kapsav og søjlebor. I Garagen kan du lave mindre DIY projekter, reparere en stol eller bygge en fuglekasse.

SÅDAN GØR DU

I Håndværkeriet kan du arbejde med det, som interesserer dig: keramik, syning eller mindre gør-det-selv projekter. Hvis du vil arbejde med keramik eller glas, skal du først have “kørekort” til værkstedet. Du kan tilmelde dig introkurser herunder.

PRISER

Du betaler 20 kr i entré og for de materialer du bruger.

Klippekort med 12 klip: 200 kr
Årskort: 500 kr

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Der er altid én medarbejder tilstede i åbningstiden. Du kan spørge om råd til dit projekt og vi vil gerne hjælpe, med det vi kan. Vi har forskellige faglige uddannelser – én indenfor syning, en anden indenfor håndværk og en tredje indenfor keramik. Vi holder løbende kurser med forskellige, kreative temaer. Du kan tilmelde dig herunder.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 12.00-22.00
Tirsdag: 12.00-22.00
Onsdag: 12.00-18.00
Torsdag: 12.00-22.00

Fredag lukket