Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

To mikrofoner og en stak vinyler – På rov i 90’erne

24. oktober Kl. 19:30

Pris: 175 KR.

Køb billet
Et musikalsk talkshow med Carsten Holm og Flemming Møldrup – 90’erne klinger som vild musik i vores ører!

Et årti hvor rockmusikken slog en kolbøtte, ”plastic-poppen” ramte klubbernes dansegulve, og hip hoppen fløj til toppen af hitlisterne, hånd i hånd med store R&B-stemmer. Det kunne nærmest det hele – og vi elsker det!

Derfor tager vi nogle af de store plader fra 90’erne med under armen sammen med en stak historier fra vores egne oplevelser med musikken i det årti. Det bliver sjovt, underholdende og måske også meningsfyldt på et særligt plan. I alle fald bliver det også spækket med den sprødeste musik, når vi går på rov i 90’erne.

Carsten Holm er radioværten, der lever og ånder for musik. Han har lavet radio på DR og som vært på P4 og P6 BEAT er han med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilseksperten, der elsker musik og er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst, hvad der gør os til de menneske- og musiktyper, vi er.

Igennem personlige fortællinger fortæller Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper vi, hver evig eneste dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser, de der bare bruger den som baggrundsstøj og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.

Detaljer

Dato:
24. oktober
Tidspunkt:
19:30
Pris:
175 KR.
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturhuset Bispen, Månen
Danmark + Google Maps

Arrangør

Kulturhuset Bispen

Billetter

Køb billet