Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sofie Østergaard – Sparegrisanarkisten

30. marts 2023 Kl. 19:00

Pris: 100 KR.

Køb billet
foto
Tv-vært og iværksætter Sofie Østergaard har altid interesseret sig for økonomi. Da hendes teenageveninder købte dyre mærkevarer, købte Sofie en kasse med 50 par hvide tennisokker. Fordi det var en god forretning. Siden har Sofie omsat tennissok-forretningen til investeringer i hus og aktier.

Med sprudlende energi, højt humør og masser af grin deler Sofie sine mange erfaringer med investering, aktier og opsparing – både de gode og de dårlige. Der vil være masser af fif og inspiration til, hvordan du får mere overskud, og hvordan du kan få selv den mindste økonomi til at hænge sammen.

Penge og økonomi skal ikke være noget vi skjuler og undgår at tale om. I stedet skal vi dele vores erfaringer og viden, så flere kan få mod og lyst til at se deres økonomi i øjnene og få råd til at leve det liv, vi ønsker.

Efter foredraget vil du få et forbedret forhold til din netbank (og sikkert også til din bankrådgiver), der vil være mindre sandsynlighed for, at du løber tør for penge sidst på måneden, og måske du endda vil få mod på og lyst til at investere.

Detaljer

Dato:
30. marts 2023
Tidspunkt:
19:00
Pris:
100 KR.
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturhuset Bispen, Månen
Danmark + Google Maps

Arrangør

Kulturhuset Bispen

Billetter

Køb billet