Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sinne Eeg Duo

17. marts 2023 Kl. 20:00

Sinne Eeg er en Danmarks mest populære jazzsangerinder. Hun synger jævnligt med DRs Bigband og optræder som solist i ind- og udland. Hun har modtaget fire Danish Music Awards, Dronning Ingrids Hæderslegat og Ben Webster prisen. I foråret besøger hun Månen sammen med sin mangeårige samarbejdspartner, bassisten Thomas Fonnesbæk.

9 albums, har Sinne Eeg udgivet i eget navn. De fire af dem er belønnet med en Danish Music Award for Årets Bedste Jazz Vocal Udgivelse. Anmelderne har gennem tiden rost hendes indspilninger til skyerne – men Sinne Eeg har faktisk ry for at være endnu bedre live. Hun har en sjælden indlevelsesevne og er ikke bange for at tage chancer på scenen.

Hun er en mesterlig fortolker af den amerikanske sangskat, men synger også mange af sine egne kompositioner, hvor et tydeligt islæt af skandinavisk melankoli kommer til udtryk.
Denne aften akkompagneres Sinne Eeg af bassisten Thomas Fonnesbæk. Begge tilhører toppen af danske jazzmusikere. Den smukke klang af Sinnes stemme matcher perfekt Fonnesbæks varme baslyd. De to musikere lytter opmærksomt og inspirerer hinanden til at tage chancer. Og spontanitet, kommunikation og fortolkning er jo trods alt essensen af jazz. De to er lydhøre overfor hinandens mindste detaljer, og resultatet er ganske enkelt fortryllende.

Duoen udgav deres album “Eeg-Fonnesbæk” i 2015 og modtog en Danish Music Award for bedste Vocal Jazz Udgivelse.

Siddepladser: Unummererede

Bemærk at billetter ikke kan byttes eller refunderes.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Sønderborghus.

Døre åbner kl. 19

Info om billetsalg til koncerten følger.

Detaljer

Dato:
17. marts 2023
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturhuset Bispen, Månen
Danmark + Google Maps

Arrangør

Kulturhuset Bispen