Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Rikke Thomsen – Solo

4. marts 2022 Kl. 20:00

Pris: 150 kr

Køb billet
“Åltins koldt i  København” var gennembruddet for den sønderjyske sangskriver Rikke Thomsen, der nu drager ud på sin hidtil største og længste solotour: Opland Tour ’22. Det er lykkedes os at få hende til Haderslev også. 

Med sit nye fuldlængde album “Opland” under armen, besøger hun fra slut-februar og en måned frem, hele 33 spillesteder i Danmark. Alene på scenen inviterer Rikke Thomsen publikum helt tæt på og med ind i sit hjemstavsunivers. 

På klingende sønderjysk tages lytteren i hånden og dørene åbnes til det sted, Rikke er opvokset: velkommen til Blans i Sønderjylland og til en både humoristisk – og dybt alvorlig fortælling om en opvækst med store drømme, svigt, venskab, udlængsel, afsavn og musik.

Efter udgivelsen af “Omve’n Hjemve” modtog 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Prisen 2019 for sin indsats for den sønderjyske dialekt – tilmed som den yngste modtager nogensinde. I 2021 blev Rikke nomineret til Årets Nye Danske Navn ved GAFFA Prisen og med single-udgivelserne fra “Opland” har hun opnået flot airplay på både DRP4 og DRP5. Rikkes store koncertaktivitet har resulteret i flotte turneer med udsolgte koncerter over hele landet.  

Koncerten præsenteres i samarbejde med Sønderborghus.

Siddepladser – unummererede.

Detaljer

Dato:
4. marts 2022
Tidspunkt:
20:00
Pris:
150 kr
Begivenhed Kategori:

Billetter

Køb billet