Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Quasar – talentfestival

10. december Kl. 19:30

Jelling Festival og Månen præsenterer denne aften “Nye musiktalenter fra Syddanmark”. Der er to lokale musiknavne på scenen: Magnus Østergaard og SARC (Johanne Thorup). Kom og lær de nye stjerner at kende og vær med til at hjælpe dem på vej – publikum er med til at stemme bands’ne videre til større scener.

Magnus Østergaard går på Haderslev Katedralskole og på Talentlinjen på musikskolen. Selv om han er ung, er der allerede mange der har fået øjnene op for Magnus’ fine stemme og gode sange.

SARC er kunstnernavnet for Johanne Thorup, der til daglig studerer på Sonic College i Haderslev. SARC spiller elektronisk musik og har spillet koncerter i Århus og København. Vi glæder os til at præsentere hende på hjemmebane, på Månen.

Fire bands deler scenen i løbet af aftenen og publikum er med til at stemme om hvem, der går videre til at spille på større scener.

Quasar er Jelling Festivals talentudviklingsprogram. Her får nye musikere mulighed for at spille på spillestedsscener og få gode råd i forhold til deres videre musik-karrierer.

Fri entre. Døre åbner kl. 19.

Detaljer

Dato:
10. december
Tidspunkt:
19:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Spillestedet Månen
Bispebroen 3
Haderslev, 6100 Danmark

Arrangør

Spillestedet Månen