Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mike Andersen Band

9. december Kl. 20:00

Pris: 225 KR.

Køb billet
Mike Andersen er én af landets mest populære blues og soulartister. Sidste år gav de et brag af en koncert på Månen. Nu kommer de igen.

Udover et stort, trofast publikum i Danmark, spiller Mike Andersen og Band store festivaler i blandt andet Norge, Tyskland og England. I sommer spillede de på Kløften og i december gæster de så Månen, hvor vi glæder os til besøg af en Sønderjyde der leverer “the blues”.

Mike med guitaren – eller Mikkel, som han er døbt – er vokset op i Rødekro. Som ung drog han til Århus for at blive musiker – og det lykkedes flot. I år har han turneret ca 25 år, udgivet 10 albums og har ry som et af landets fineste livebands. Han har spillet over 1500 koncerter i mere end tyve lande, heriblandt mere end tredive internationale festivaler. Ex. Notodden Blues Festival (N), Tønder Festival (DK), Breminale (DE), Blue Balls Festival (CH), The Great British R&B Festival (UK). Mike Andersen har desuden haft æren af at spille “opvarmning” for sin store helt, BB KING, hele tre gange.

Unummererede siddepladser
Døre åbnes kl. 19

Billetter kan ikke byttes eller refunderes.

Detaljer

Dato:
9. december
Tidspunkt:
20:00
Pris:
225 KR.
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturhuset Bispen, Månen
Danmark + Google Maps

Arrangør

Kulturhuset Bispen

Billetter

Køb billet