Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst: Karla Solo Show – afventer ny dato

12. maj Kl. 18:30 - 21:00

Kender du KARLA? KARLA’s sange er allerede blevet hørt over 400.000 gange på Spotify og YouTube
Hun brager igennem på TikTok, hvor 12.000 fans følger med, og sidste vinter sang hun for hele Danmark i ”Fællessang” på DR, og nu har hun hovedrollen i serien “Skyldig 3” på DR Ultra. Mød den unge stjerne til en fed solokoncert på Kulturhuset Bispen, hvor der selvfølgelig også er mulighed for selfies og autografer.
KARLA er 12 år gammel og går i 7. klasse. Hun bor med sin familie på Amager, laver Tik Tok med veninderne og går til hiphop-dans i fritiden. Og så̊ er hun en usædvanligt dygtig rapper. Så̊ god, at hun har fået en pladekontrakt med Sony Music. Hun har allerede udgivet singlerne “Fan Af Mig Selv”, ”Flokken” og den helt nye ”All Right”, der er lavet i samarbejde med UNICEF og for nylig havde premiere på P3.
Musikken er fuld af attitude og fede flows. Det er vaskeægte girl power med en stil, der leder tankerne hen på de kvindelige rappere, som på det seneste har domineret hitlisterne i USA og overtaget alt på TikTok: Doja Cat, Cardi B, Megan Thee Stallion – og selvfølgelig danske Tessa.

Fest for 8-12-årige.

Detaljer

Dato:
12. maj
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kulturhuset Bispen, Månen
Danmark + Google Maps

Arrangør

Kulturhuset Bispen