Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Et nyt kapitel: Fra stofmisbruger til rejseblogger

6. september 2023 Kl. 19:00

Pris: 50 KR – 75 KR

Køb billet
Foto

Foredraget Et Nyt Kapitel er en livsfortælling fortalt af Jørne Skoven.
Jørne voksede op i en barndom med vold, alkohol, stofmisbrug og omsorgssvigt, men en dag vendte Jørne sit liv 180 grader og valgte at leve et andet liv.

” Mit liv gik stille og roligt skævt allerede fra barnsben af. Men det var i teenageårene, samtidigt med min mors død, at det for alvor gik galt for mig. Forvirret, usikker og nedbrudt endte jeg i stoffer. Jeg endte også med at få en succesoplevelse med at sælge stoffer. Det blev starten på en destruktiv identitet, som jeg byggede op for mig selv. Det tog mig tid og mange indre kampe for til sidst at mærke og tro på at jeg kunne noget andet. Min fortid er helt sikkert ikke meget anderledes end mange andres. Jeg ved mange selv sidder i saksen lige nu. Jeg ved dog også, at der er mulighed for ændring. Der er mulighed for at ændre sig og skabe et liv man er stolt af.”

Velkommen til en aften med en sprudlende fortæller, der har en vigtig sag på hjerte. Foredraget er en livsfortælling om svigt, konsekvenser, mod og håb.
Under foredraget sætter Jørne sine egne ord på hvad der formede ham igennem barndommen. Hvad konsekvenserne af forskellige handlinger havde. Livet i den kriminelle løbebane – og til sidst hvordan livet tog en drejning og han den dag i dag lever det liv han ønsker.

I dag lever Jørne nemlig efter devisen: ”Gør det, der gør dig glad, og gør det meget!”

Jørne er nu rejseblogger, hvor han rejser jorden rundt og oplever naturen med især vandreture og road-trips i fokus.

6. september kl.19.00
Gram Bibliotek
Entré: Unge 50 kr. / 75 kr. voksne

 

Detaljer

Dato:
6. september 2023
Tidspunkt:
19:00
Pris:
50 KR – 75 KR
Begivenhed Kategori:

Sted

Gram Bibliotek
Stadionvej 15
Gram, 6510 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Kulturhuset Bispen

Billetter

Køb billet