Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bliv rig på tid!

1. marts 2022 Kl. 19:00 - 22:00

Pris: 85 KR.

Køb billet
Foredrag ved forfatter Nanna Hyldgaard Hansen
Drømmer du om at få tid til det, der er vigtigt? Uanset hvem du er, og hvor du er i dit liv – om du vil holde fri i en kort periode eller blive din egen chef, om du netop har afsluttet din uddannelse eller for nylig er gået på pension – er der hjælp at hente.
I efteråret 2021 udkom Nanna Hyldgaard Hansen, forfatter, foredragsholder og journalist med sin nye bog “Rig på tid – med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner”.
Bogen handler om, hvordan du gennem enkle ændringer kan få mere overskud: skift forstyrrelser ud med fokus og flow, skift arbejdet i weekenden ud med tid til at slappe af, og skift det, der bekymrer dig, ud med det, du drømmer om.
Bogen er aktuel, fordi mange under Corona-perioden fik øjnene op for, at arbejdslivet kan skrues sammen på en anden måde. Mange har mærket nærværet og familien på en ny og bedre måde under nedlukningen og drømmer nu om at komme ud af “hamsterhjulet” og at få tid til det, der vigtigst her i livet.

Nanna har tidligere udgivet bestsellerbogen “Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og I foredraget kommer Nanna både rundt om “Rig på tid”, men også om at leve for det halve.

Læs mere om de to bøger på:www.levfordethalve.dk og www.rigpåtid.dk

Detaljer

Dato:
1. marts 2022
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
85 KR.
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturhuset Bispen, Månen
Danmark

Arrangør

Haderslev Bibliotekerne
Telefon:
74 34 77 77

Billetter

Køb billet