Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Beatles: “A Hard Day’s Night” 60 år – musikalsk foredrag med Per Wium & Alex Bødiker

14. november Kl. 19:00

Pris: KR.125

Køb billet
For at markere 60-års jubilæet af The Beatles’ album “A Hard Day’s Night” har Per Wium og Alex Bødiker dannet et nyt makkerskab og skabt et spændende foredrag, der kombinerer musik og historiefortælling.

Per Wium, en anerkendt musikjournalist og forfatter af “Beatles for alle – en introduktion til gruppens musik”, er anerkendt som en førende Beatles-ekspert i Danmark. Udover at levere engagerende foredrag er han også medlem af bandet “Something”, der dedikerer sig til at fremføre Beatles-sange. I foredraget vil Per Wium udforske flere af sangene fra “A Hard Day’s Night” og dele indsigt i, hvad der gør disse sange unikke, herunder de karakteristiske flerstemmige vokaler, Ringo Starrs trommespil, Paul McCartneys basstil og betydningen af John Lennons sangskrivning. Forvent en musikalsk oplevelse ledsaget af dyb indsigt.

Alex Bødiker, den lokale Beatles-fortæller, står bag “The Beatles Story” i over 10 år. Han deler historien med et talentfuldt musikalsk ensemble. Alex har også haft betydelig succes med foredraget “Med pop og sjæl” og er en aktiv musiker. I dette foredrag fører Alex publikum gennem historien om fire unge drenge, der begyndte som et skiffle-band i det fattige efterkrigsliverpool, for til sidst at blive verdensstjerner og danne verdens største band. Fortællingen er krydret med underholdende anekdoter, hvilket garanterer en begivenhedsrig og livlig oplevelse! Gør dig klar til en unik musikalsk rejse og en rejse gennem Beatleshistorien.

Detaljer

Dato:
14. november
Tidspunkt:
19:00
Pris:
KR.125
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturhuset Bispen, Månen
Danmark + Google Maps

Arrangør

Kulturhuset Bispen

Billetter

Køb billet